Jelen

Jelen, d.d. - Kontaktni podatki

Jelen gostinsko podjetje, d.d. (oznaka delnice: JESG)
Mestni trg 2
3210 Slovenske konjice
Telefon: +386 (3) 757 57 02
Faks: +386 (3) 757 57 01
Spletna stran: www.hotel-dravinja.com

Družba Jelen končno v stečaj

Medij: Večer Avtorji: R. P. Teme: Mali delničarji Rubrika / Oddaja: Celjsko Datum: 21. 02. 2012 Stran: 18

Gostinstvo Jelen je imelo sedež v prostorih hotela Dravinja.

Razvpita konjiška družba Jelen, o kateri zadnja leta ni bilo slišati nič spodbudnega, je v petek končno pristala v stečaju. Po domnevno več kot letu dni poslovanja z blokiranimi računi je konec januarja poslovodstvo vendarle podalo predlog za začetek stečaja in obenem sodišče zaprosilo za brezplačno pravno pomoč v obliki oprostitve plačila predujma za kritje začetnih stroškov stečajnega postopka. Na kratko, družba ni premogla več niti 3718 evrov, kolikor je treba predložiti k predlogu za začetek stečaja, zato je predujem založila država. Več kot očitno pa Jelen (ali vsaj njegov direktor Franc Tomažič) ima denar za odvetnika, ki se je v njihovem imenu le nekaj dni pred vložitvijo predloga za stečaj pritožil na sklep sodišča o izročitvi hotela Dravinja Zdenku Štancarju, ki je novembra lani hotel kupil na javni dražbi.

Dvorec Trebnik z oblakov v ruševine

Medij: Novi tednik Celje Avtorji: Poklič B. Milena Teme: Mali delničarji Rubrika / Oddaja: Ostalo Datum: 25. 09. 2009 Stran: 14

En del se je že zrušil, drugi se bo kmalu - Lastnik in občina iščeta dogovor o odkupu Le kdo, ki je v zadnjih letih zašel k Dvorcu "frebnik v Slovenskih Konjicah, bi verjel, da ga je še pred šestimi leti obiskalo kar 30 tisoč ljudi? Danes so ob osrednjem, vsaj demo obnovljenem delu, same razvaline. Tam, kjer so bile nekoč shranjene kočije, je zagorelo že pred leti, zdaj so se porušili še ostanki zidov. Dvorec z arkadami čaka enaka usoda. Že v kratkem času. Ne, Konjice in Konjičani si takšne sramote res ne zaslužijo, zato vedno bolj povzdigujejo glasove, kažejo na krivce in zahtevajo rešitev.

Syndicate content

portalov

Production by Sapiens, d.o.o.
Hosting by Sapiens, d.o.o.