Necenzurirano.si

Syndicate content
Updated: 15 min 20 sec ago

Dvomilijonska luknja v blagajni SD: je Žibert skrival račune pred stranko?

5 hours 25 min ago

Sobotni kongres SD je razkril, da so v stranki v dobrem letu dni pridelali za skoraj milijon evrov dodatnega dolga. Kako je to mogoče? Je želel nekdanji glavni tajnik račune za prenovo starih in novih prostorov skriti pred stranko?

Več na Necenzurirano.si

Strelski pohodi po šolah, ki jih ni bilo

Sun, 14/04/2024 - 05:55

Strah, ki ga zbujajo "šale" v stilu strelskega pohoda, posilstev in napadov na mladoletnike, pomaga zakriti določene težave pri ljudeh, ki se prodajajo kot odrešeniki pred grožnjo. Kdo se bo ukvarjal s korupcijo, če nas obtoženi teh nečednosti varujejo pred veliko večjimi grožnjami?

Več na Necenzurirano.si

Kakšen bi bil Pop TV pod Janšo? Poglejte v Bratislavo.

Sat, 13/04/2024 - 06:22

Pop TV, v katerega se steka velika večina domačega oglaševalskega denarja, je v rokah lastnika, ki je svoje televizije pripravljen prodati populistom. Dogajanje na Slovaškem nam kaže, kakšna bi bila Slovenija danes, če bi na zadnjih volitvah zmagala SDS.

Več na Necenzurirano.si

Preobrat: v tekmo za šefa SD gre tudi Han

Fri, 12/04/2024 - 12:27

Na sobotnem kongresu SD bo za predsednika stranke kandidiral tudi Matjaž Han.

Več na Necenzurirano.si

S čigavim denarjem je Klemen Žibert "reševal" SD?

Fri, 12/04/2024 - 08:27

Nenavadno reševanje slabega finančnega položaja SD. Stranka si je lani od fizičnih oseb izposodila več kot 300 tisoč evrov. Med upniki prevladujejo ljudje iz kroga nekdanjega glavnega tajnika Klemna Žiberta, ki jim mora SD še letos vrniti denar z obrestmi.

Več na Necenzurirano.si

Korupcija? Šef javnega podjetja stanuje pri hišnemu dobavitelju, ki mu daje milijone.

Thu, 11/04/2024 - 05:55

Posli z javnim denarjem v Sloveniji: dolgoletni direktor javnega podjetja živi na posestvu, ki je v lasti brata hišnega dobavitelja tega istega podjetja. Zakaj se to nikomur ne zdi sporno?

Več na Necenzurirano.si

Nekdanja poslanka SDS na sodišču proti našemu kolumnistu. Želi 10.000 evrov.

Wed, 10/04/2024 - 17:46

Odvetnik Franci Matoz v imenu zdaj že nekdanje poslanke SDS Karmen Kozmus Ferjan od našega medija zahteva 10.000 evrov odškodnine in javno opravičilo zaradi kolumne o njenem diplomskem delu.

Več na Necenzurirano.si

Slovenske železnice prodale zemljišče svojemu odvetniku. Od kod mu denar?

Wed, 10/04/2024 - 08:47

Nepremičninski posli na Slovenskih železnicah (SŽ): zakaj je podjetje v lasti njihovega odvetnika kupilo zemljišče, s katerim trenutno ne more početi ničesar? In od kod mu trije milijoni evrov za kupnino?

Več na Necenzurirano.si

Skrivnostni obisk Putinovega zaupnika: kaj je v Sloveniji počel šef Gazproma?

Tue, 09/04/2024 - 09:17

Razkrivamo: Slovenijo je pred dnevi obiskal nekdanji ruski premier Viktor Zubkov, dolgoletni tesni sodelavec Vladimirja Putina in prvi mož upravnega odbora plinskega velikana Gazprom. Kaj je bil razlog njegovega prihoda?

Več na Necenzurirano.si

Skrivnost odstopa bivšega menedžerja leta: kaj je odkril nemški lastnik?

Mon, 08/04/2024 - 12:50

Kaj se skriva v ozadju nedavnega odstopa Boštjana Gorjupa, enega najbolj znanih slovenskih menedžerjev, s položaja direktorja BSH Hišnih aparatov? Katere podatke, obremenjujoče za Gorjupa, je pridobil nemški lastnik enega največjih slovenskih izvoznikov?

Več na Necenzurirano.si

Nova razkritja o odstopu bivšega menedžerja leta: je služil z oddajanjem tovarne Nemcem?

Mon, 08/04/2024 - 05:55

Na dan prihajajo nove informacije o odstopu Boštjana Gorjupa, nekdanjega direktorja enega od največjih slovenskih izvoznikov. Kakšna je bila njegova vloga pri nakupu proizvodne hale, v kateri je delovala sestrska družba BSH?

Več na Necenzurirano.si

Povožena politična mačka v volilni čorbi

Sun, 07/04/2024 - 08:14

Popolnoma jasno je, da gre pri napadu na evropsko komisarko za preusmerjanje pozornosti. Slovensko desnico je nekdo razkrinkal, da deluje za sile, ki so sovražne Evropski uniji in Natu.

Več na Necenzurirano.si

Janša ni glas Evrope, ampak Viktorja Orbana

Sat, 06/04/2024 - 05:55

Z afero Voice of Europe je Janša znova padel v past, v katero se ujame vsakič znova po februarju 2022. Ko mora izbrati med Orbanom in Ukrajino, se vedno odloči za prvega, s tem pa tudi za njegovega prijatelja v Moskvi.

Več na Necenzurirano.si

Država zahteva stečaj T-2

Fri, 05/04/2024 - 16:25

Po zastoju v pogajanjih o poplačilu dolga je Slovenski državni holding (SDH) na sodišče vložil predlog za stečaj telekomunikacijskega operaterja v lasti Jurija Krča.

Več na Necenzurirano.si

UKC po treh letih razkril plače med epidemijo: eden od šefov Fidesa prejel 21 tisoč evrov

Thu, 04/04/2024 - 08:01

Objavljamo poimenski seznam najvišjih plač zaposlenih v UKC Ljubljana med epidemijo, ki so ga v naši največji bolnišnici več kot tri leta skrivali pred javnostjo. Zdaj je razkritje teh podatkov zahtevalo upravno sodišče. Komu so izplačali najvišje covid dodatke?

Več na Necenzurirano.si

Fides za pomoč pri stavki najel Zavrlovo agencijo

Wed, 03/04/2024 - 16:29

Zakaj so se v zdravniškem sindikatu Fides za pomoč pri stavki, ki traja že tretji mesec, obrnili na eno od dveh največjih komunikacijsko-lobističnih agencij? In kakšno vlogo ima pri tem Dejan Verčič, dolgoletni poslovni partner Francija Zavrla?

Več na Necenzurirano.si

"Za osebo s psihološkimi težavami je lahko nevarno, če jo zdravi nekdo brez znanj" #video

Tue, 02/04/2024 - 12:38

"Smo v obdobju agresivne promocije psihoterapije kot nekega procesa, v katerega bi se moral vključiti vsak od nas, skoraj tako kot redno obiskovati zobozdravnika ali družinskega zdravnika. To ni res, vsak človek ne potrebuje psihoterapije," je v novi oddaji Studia necenzurirano poudarila dr. Andreja Mikuž, vodja centra za duševno zdravje otrok in mladostnikov v Zdravstvenem domu Ljubljana.

Več na Necenzurirano.si

Milijonsko premoženje iz davčne oaze se je po desetih letih vrnilo v Slovenijo

Tue, 02/04/2024 - 05:55

V Slovenijo se je začelo vračati milijonsko premoženje, izginulo ob finančnem izčrpavanju gradbinca, ki je pred desetimi leti končal v stečaju. Skupaj z njim pa tudi ljudje, ki so sodelovali pri njegovem razkosanju.

Več na Necenzurirano.si

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

Mon, 01/04/2024 - 16:36

Podatki kažejo, da zdravniška stavka nepovratno krepi položaj največjih zasebnih klinik, ki prejemajo denar iz javne zdravstvene blagajne.

Več na Necenzurirano.si

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

Mon, 01/04/2024 - 16:35

Medtem ko se telekomunikacijskemu operaterju T-2 izteka čas za reševanje dolžniških težav, je včeraj odstopil njegov direktor Jure Valjavec. Kaj je v ozadju te odločitve?

Več na Necenzurirano.si

portalov

Tuje novice iz regije

Production by Sapiens, d.o.o.
Hosting by Sapiens, d.o.o.